بروز مشکلات فنی در کولر گازی، نصب کولر به صورت نادرست یا بیکیفیت و یا شرایط محیطی از مهمترین عواملی هستند که در آب دادن کولر گازی ال جی دست دارند. در کل آبریزش کولر گازی به هر دلیلی که باشد، باید سریعا بررسی و برطرف گردد؛ زیرا ممکن است ادامه این مشکل باعث آسیبدیدگی جدی کولر گازی شود. اگر شما نیز با مشکل چکه کردن کولر گازی و آبریزش آن مواجه شدهاید، پس بهتر است ادامه این مطلب را از دست ندهید تا شما را با دلایل اصلی آب دادن اسپلیت و راههای برطرف کردن این مشکل آشنا کنیم.
بررسی دلایل آب دادن کولر گازی ال جی
1. مسدود شدن ناودانی کولر گازی
علت آب دادن کولر گازی میتواند، مسدود شدن ناودانی یا لوله تخلیه آب این دستگاه باشد. درواقع آب، داخل ناودانی کولر جمع میشود و از طریق لوله درین تخلیه میشود. از اینرو اگر به هر دلیلی ناودانی کولر مسدود شده باشد آب از آن سرریز شده و از زیر کولر به بیرون میریزد. البته اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که لوله تخلیه آب کولر گازی را داخل سطل قرار میدهید، بعد از پر شدن سطل، آب دیگر قادر به خارج شدن نیست و از کولر سرازیر میشود. با این وجود میتوان گفت که گاهیاوقات علت ریختن آب از پنل داخلی کولر دو تیکه یا اسپیلت، اتصال لوله ها و یا سرهم بندی کردن آنها به صورت اشتباه است.
روشهای زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید لوله درین را باز کنید و به ناودانی دسترسی پیدا کرده و مسیر مسدود شده آن را باز کنید.
خدمات تخصصی نمایندگی ال جی: نصب کولرگازی
2. پنل داخلی کولر گازی را بلند کنید
در این روش، برای اینکه بتوانید پنل داخلی کولر گازی را بلند کنید باید خارهای زیرین پنل را باز کنید و سپس پنل داخلی کولر گازی را از پایین به سمت بالا بلند کنید. سپس از یک انبردست به عنوان اهرم استفاده کنید و آن را ثابت نگه دارید تا بتوانید کارتان را روی لوله تخلیه انجام دهید. درنهایت نیز آن را به حالت اولیه خود برگردانید و خارهای زیرین پنل را که باز کرده بودید، ببندید.
3. قاب پنل داخلی کولر گازی را باز کنید
روش دیگری هم برای دسترسی به لوله درین و باز کردن مسیر مسدود شده ناودانی کولر گازی وجود دارد که در این روش باید با باز کردن قاب جلویی پنل داخلی کولر به زیر آن دسترسی پیدا کنید. البته در بسیاری از مدلهای کولر گازی ال جی فقط با این روش میتوانید لوله تخلیه را ببینید و مسیر مسدود شده آن را باز کنید. توجه داشته باشید که هنگام باز کردن و بستن قاب پنل داخلی کولر گازی، باید خیلی مراقب باشید، چون اگر خارهای قاب پنل شکسته شوند، از کولر گازی صدای بدی تولید شده و دردسرساز می شود.
4. مسدود شدن لوله درین یا جاگذاری اشتباه آن
یکی از مشکلاتی که موجب آب دادن کولر گازی میشود و دلیل ریختن آب از اسپیلت است، مسدود شدن لوله درین یا جاگذاری اشتباه آن است. درواقع مسدود شدن لوله تخلیه آب کولر گازی به این معنی است که اگر به هر دلیل مانعی سر راه آن قرار گیرد آب داخل آن جمع شده و به داخل کولر گازی پسزده میشود. مهمترین عواملی که موجب جمع شدن آب در لوله درین و پسزده شدن آن به داخل کولر گازی میشود شامل: تا خوردن شیلنگ تخلیه آب، عدم رعایت شیب در شلنگ، مسدود شدن آن با گرد و خاک و جمع شدن آب در سطل میباشد.
پیشنهاد سایت: تنظیم حالت گرمایش کولرگازی
5. کمبود گاز در کولر گازی
کمبود گاز در کولر گازی نیز در آب دادن این دستگاه دست دارد. درواقع زمانی که کولر گازی کمبود گاز دارد، سیکل آن به هم میریزد و فینهای اواپراتور (پنل داخلی) یخ میزنند. در این حالت، با خاموش شدن کولر گازی، حجم زیادی از یخ های آب شده داخل ناودانی کولر ریخته و به علت عدم تخلیه آب کولر گازی، باعث سرریز شدن آب از این دستگاه میشود. البته علاوهبر اینکه کمبود گاز موجب یخ زدن کویلهای کولر گازی میشود، کاهش جریان هوا نیز موجب یخ زدن کویلها و درنتیجه آب دادن کولر گازی میشود. این مشکل اغلب ناشی از گرفتگی فیلتر هوا کولر گازی می باشد؛ به همین دلیل است که بارها توصیه شده به سرویس به موقع و تعمیر کولر گازی اهمیت ویژهای بدهید.
6. عایق نبودن لولههای کولر گازی
یکی دیگر از دلایل آب دادن اسپلیت، عایق نبودن لولههای آن است. البته این مشکل اکثر اوقات به دلیل عایق نبودن لولههای زیر یونیت داخلی کولر گازی است. از آنجایی که لولههای کولر گازی مخصوصاً لوله برگشت بسیار خنک هستند، اگر با عایق کاملا پوشانده نشوند رطوبت هوا بهصورت مایع و قطره قطره به داخل منزل میریزد. بنابراین میتوان گفت که مناسبترین روش برای تخلیه آب کولر گازی، استفاده از لوله کشی توکار کولر گازی است. به گونهای که باید یک لوله جدا مخصوص کولر گازی کشیده شده تا آب خروجی کولر گازی از این طریق تخلیه شود.