آیا برنامه های تلویزیونتان حذف شده اند؟ آیا تنظیمات تلویزیونتان بهم ریخته است؟ بهترین راه حل درصورت بروز این مشکلات یا سایر مشکلات نرم افزاری برای این دستگاه این است که تلویزیون خود را ریست فکتوری کنید. ریست فکتوری تلویزیون موجب می شود که این دستگاه به تنظیمات کارخانه باز گردد؛
از این رو تمامی تنظیماتی که کاربر بر روی تلویزیون خود اعمال کرده است از تنظیمات صدا گرفته تا تنظیمات تصویر و چیدمان کانال ها پاک شده و تنظیمات تلویزیون به حالت پیش فرض مانند همان زمانی که تلویزیون خود را به تازگی خریده بودید باز می گردد. اگر مشکلات نرم افزاری یقه تلویزیون شما را هم گرفته اند، بهتر است ادامه این مطلب را از دست ندهید تا شما را با نحوه ریست فکتوری تلویزیون ال جی آشنا کنیم.
ریست فکتوری تلویزیون چیست و چه زمانی باید تلویزیون را ریست فکتوری کنیم؟
همانطور که اشاره کردیم ریست فکتوری تلویزیون به معنای بازگرداندن تنظیمات تلویزیون به حالت کارخانه است. گاهی اوقات امکان دارد تنظیماتی که کاربر بر روی تلویزیون اعمال می کند به دلیل بروز اختلالات نرم افزاری یا به دلیل دستکاری های خود کاربر بهم بریزند و تلویزیون را با مشکل مواجه کنند. حتی ممکن است ترتیب کانال های تلویزیون بهم بریزد یا حذف شوند. برای خلاص شدن از چنین مشکلات نرم افزاری در تلویزیون می توان این دستگاه را ریست فکتوری کرد.
با ریست فکتوری تلویزیون ال جی تمامی تنظیماتی که بر روی این دستگاه اعمال کرده بودید پاک می شوند و تنظیمات کارخانه بر روی تلویزیون اعمال می شوند. به همین دلیل بعد از ریست فکتوری این دستگاه باید مجددا تنظیماتی که مدنظر دارید را بر روی آن اعمال کنید. در صورت نیاز به راهنماییهای بیشتر در این باره میتوانید با کارشناسان ما در نمایندگی تعمیرات تلویزیون ال جی تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایید.
این مقاله را از دست ندهید: نحوه کانال یابی تلویزیون های ال جی
نحوه ریست فکتوری تلویزیون ال جی
قبل از اینکه به سراغ آموزش نحوه ریست فکتوری تلویزیون ال جی برویم، لازم است بدانید، تلویزیون ال جی شما مبتنی بر چه پلتفرمی است؟ پلتفرم ها یا سیستم عامل های تلویزیون های ال جی یا Netcast هستند یا WebOS. درواقع آن دسته از تلویزیون های هوشمند ال جی که بین سال های 2011 تا 2015 راهی بازار شدند، دارای پلتفرم Netcast هستند.
اما آن دسته از تلویزیون های هوشمند ال جی که بعد از سال 2015 روانه بازار شده اند و جدیدتر هستند دارای پلتفرم WebOS می باشند. اگر نمی دانید پلتفرم تلویزیون شما دقیقا از چه نوعی است، می توانید با سرچ کردن مدل آن در گوگل، نوع پلتفرم آن را پیدا کنید و سپس مراحل ریست فکتوری تلویزیون ال جی را متناسب با آنچه که در ادامه این مطلب به آن اشاره کرده ایم، دنبال کنید.
مطالب تخصصی نمایندگی ال جی: تعمیر ریموت کنترل تلویزیون در خانه
ریست کردن تلویزیون ال جی با سیستم عامل WebOS
1.اولین کاری که باید برای ریست فکتوری تلویزیون ال جی انجام دهید این است که دکمه Home/Smart button را از روی ریموت کنترل تلویزیونخود فشار دهید تا وارد منوی تلویزیون شوید.
2.آیکون سه نقطه که در گوشه بالا، سمت راست تلویزیون قرار گرفته است را انتخاب کنید و از منوی باز شده گزینه All Settings را انتخاب کنید.
3.در قسمت سمت چپ، گزینهی General را انتخاب نموده و سپس در سمت راست گزینه Reset to Initial Settings را انتخاب نمایید.
4. در این مرحله باید یک رمز عبور وارد نمایید. البته اگر تا به حال هیچ رمز عبوری انتخاب نکرده اید باید کد ریست پیشفرض که یا «0000» یا «1234» را وارد کنید.
5. به عنوان آخرین مرحله باید گزینه Confirm را انتخاب کنید تا تلویزیون شما ریست شده و تنظیمات آن به تنظیمات کارخانه بازگردد.
پیشنهاد سایت: پاک کردن حافظه تلویزیون ال جی
ریست کردن تلویزیون ال جی با سیستم عامل Netcast
1. با استفاده از دکمه منو از روی کنترل تلویزیون به منوی تنظیمات تلویزیون بروید.
2. در این مرحله از ریست فکتوری تلویزیون ال جی گزینه Initial Setting را انتخاب کنید.
3. حالا تلویزیون از شما می خواهد که رمز عبورتان را وارد کنید. اگر تاکنون هیچ رمز عبوری را انتخاب نکرده اید باید از کد ریست پیش فرض که یا «0000» یا «1234» استفاده کنید.
4. اکنون پیامی مبنی بر گرفتن تایید از شما برای ریست فکتوری تلویزیون، نمایش داده می شود که باید آن را تایید کنید. پس از تایید این پیام تلویزیون شما ریست شده و تنظیمات آن به حالت کارخانه باز می گردند.