یکی از مشکلات نه چندان شایع مشاهده شده در یخچال های امروزی، مشکل نشتی آب است. بروز این اشکال سبب خارج شدن مقدار اندک یا زیادی آب از یخچال میشود. تشخیص علت نشت آب از یخچال نیاز به بررسی دقیق دستگاه توسط کارشناسان تعمیر یخچال دارد، با این وجود تجربه نشان داده، برخی از علل در ایجاد نشتی موثرترند.
در بخشهای آتی برخی از شایعترین علل ایجادکنندهی نشتی در یخچال بررسی شده و شیوه تعمیر آنها شرح داده میشود. شما کاربران گرامی میتوانید تخصصیترین سرویس های مرتبط با تعمیر نشتی آب یخچال ال جی را از کارشناسان حاضر در مرکز تخصصی تعمیر یخچال ال جی دریافت نمایید. خدمات مرتبط با این بخش به صورت تعمیر یخچال در محل ارائه میگردد.
تعمیر نشتی آب یخچال ال جی
برای تعمیر نشتی یخچال ال جی نیاز است تا بخشهایی نظیر واشر درب یخچال ال جی، مسیر تخلیه دیفراست (یخزدایی) و نیز سینی تخلیه یخچال بررسی گردد. چرا که احتمالاً بروز این اشکال، به دلیل وجود ایراد در یکی از این سه بخش است.
بررسی واشر درب یخچال ال جی
در صورتی که عایق درب یخچال درست نباشد هوای گرم وارد و هوای سرد از یخچال خارج میشود. در نتیجه دمای داخل یخچال بالا رفته و باعث میشود که یخچال تمام وقت کار کند تا یخچال سرد بماند. این کار کردنهای طولانی مدت یخچال، سبب تراکم قطرات آب در اطراف کویل خنک کننده میشود. در طول زمان، این آب جمع شده و گودال آب تشکیل میدهد.
برای رفع اشکال، لاستیکهای درب یخچال را بررسی کنید. در صورت مشاهدهی تغییر شدن در واشرهای درب یخچال، آنها را با آب داغ مالش دهید. این کار سفتشدگی ایجاد شده در واشرها را برطرف میکند. برای نرم شدن لاستیکها میتوانید اندکی وازلین مابین درزبندی لاستیکها بمالید. در صورت عدم رفع مشکلات ایجاد شده در واشرها و لاستیک درب یخچال، توصیه میشود از کارشناس تعمیر یخچال کمک بگیرید.
بررسی مسیر تخلیه دیفراست یخچال ال جی
در صورت نشتی یخچال ال جی توصیه میشود مسیر تخلیه دیفراست (یخزدایی) را نیز بررسی کنید. چرا که مسیر تخلیه، آب جمع شده را به خارج از یخچال به روی محفظه ای روی موتور یخچال هدایت می کند. در طول زمان، یخ و یا آشغال ممکن است مسیر تخلیه را مسدود کند و همین موضوع نشتی یخچال ال جی را سبب گردد.
بنابراین توصیه میشود در صورت مشاهده نشتی، مسیر تخلیه یخزدایی را پیدا کرده و مشکل را برطرف نمایید. مسیر تخلیه دیفراست در هر یخچال متفاوت است. بنابراین برای یافتن محل تخلیه بهترین راه، مراجعه به دفترچهی راهنمای یخچال است. در صورت گرفتگی مسیر تخلیه، میتوانید از مخلوط آب و جوش شیرین (یک قاشق چایخوری جوش شیری و ۲ فنجال آب) استفاده کنید.
بررسی سینی تخلیه یخچال ال جی
همانگونه که میدانید، یخچالهای امروزی آب را به داخل محفظه تخلیه انتقال میدهند تا این آب، با گرمای کمپرسور تبخیر شود. در برخی موارد مشاهده شده که حرکت و شکستگی سینی، سبب نشتی شده است. جهت آزمایش سینی تخلیه، شبکهی جلوی یخچال را در آورده و مسیر تخلیه را دنبال کنید تا سینی را پیدا کنید.
ممکن است لازم باشد تا یخچال را به جلو کشیده و از دیوار دور کنید تا بتوانید مسیر تخلیه را پیدا کنید. سینی تخلیه را بیرون کشیده و دنبال سوراخ یا شکستگی بگردید. در صورتی که نشتی یخچال ال جی به دلیل خرابی سینی باشد، میتوانید با خرید یک سینی نو و تعویض نمونه معیوب، مشکل پیش آمده را برطرف نمایید.
پیشنهاد سایت: دلایل خالی شدن گاز یخچال ال جی
آسیب های نشتی یخچال ال جی
در صورتی که نشتی یخچال ال جی به هیچ یک از موارد درج شده در بخش فوق مربوط نبود، احتمالاً اشکال پیش آمده به دلیل وجود اشکال در یکی از قطعات داخلی یخچال است. توجه داشته باشید که مشکل نشتی یخچال میبایست در اسرع وقت برطرف گردد چرا که رطوب داخلی مداوم میتواند به موتور فن و قسمتهای الکترونیکی آسیب رسانده و باعث رسوب شود.
ضمن آنکه در برخی موارد، نشتی پیش آمده به دلیل نشتی مبرد (گاز خنککننده) است که این مورد نیز میبایست بررسی و در اسرع وقت رفع گردد. (گاز مبرد سمی و آسیبزننده به سلامت انسان است). در صورت نیاز به سرویسهای تخصصی مرتبط با تعمیر و رفع مشکل نشتی یخچال ال جی میتوانید با کارشناسان ما در نمایندگی تعمیرات ال جی تماس بگیرید.
نمایندگی تعمیر یخچال ال جی
نمایندگی تعمیر یخچال ال جی بهترین مکان برای دریافت خدمات مرتبط با تعمیر، بهسازی و تعویض قطعات این محصول است. دلیل این سخن آن است که خدمات ارائه شده در این مرکز، توسط تیمی از خبرهترین کارشناسان تعمیر و با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات عیبیابی و تعمیر انجام میپذیرد. بعلاوه کلیه خدمات مرتبط با تعمیر یخچال ال جی که توسط کارشناسان این مرکز بر روی دستگاههای معیوب اِعمال میگردند، دارای ضمانت و گارانتی است.
برخی از شایع ترین اشکالات پیش آمده در یخچال های ال جی که در نمایندگی تعمیرات یخچال ال جی مرتفع می گردند عبارتند از: صدای زیاد یخچال، یکسره کار کردن یخچال، خرابی، فاسد شدن یا پارگی لاستیکهای دور در یخچال، داغ کردن زیاد موتور یخچال، منجمد نشدن مواد غذایی در درون فریزر، برفک زدن یخچال، کار نکردن فن یخچال، روشن نشدن یخچال و … .