جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

بهترین تلویزیون های گیمینگ

کنسول های بازی و بازی های ویدئویی یکی از پرطرفدارترین سرگرمی های حال حاضر در میان خانواده هاست و به همین دلیل در هنگام خرید تلویزیون ، توجه به قابلیت های گیمینگ بسیار مهم است. در این مقاله قصد داریم بهترین تلویزیون های گیمینگ را در برند های مختلف معرفی کنیم و به مقایسه نسبی آنها با یکدیگر بپردازیم. به همین منظور ابتدا به بررسی ویژگی های فنی مورد نیاز در بهترین تلویزیون برای کنسول بازی خواهیم پرداخت و سپس از برندهای مختلف، بهترین مدلها برای خرید بهترین تلویزیون های گیمینگ را معرفی خواهیم کرد.

بهترین تلویزیون های گیمینگ

به دنبال چه ویژگی هایی در بهترین تلویزیون های گیمینگ باشیم؟

برای تجربه بازی بهتر در بهترین تلویزیون های گیمینگ، باید به دنبال ویژگی های فنی مشخصی باشید که در نسل های جدید کنسول دیده می شوند. بهره مندی از این قابلیت ها، به شما این امکان را می دهد تا علاوه بر نمایش حداکثر کیفیت تصویر، تجربه گیم پلی بهتری نیز داشته باشید.

نرخ بروزرسانی متغیر (VRR) در بهترین تلویزیون های گیمینگ

VRR مخفف عبارت Variable Refresh Rate بیانگر قابلیت تعداد پردازش تصویر در 1 ثانیه است. اگر تلویزیونی از VRR معادل 120 هرتز بهره می برد، به این معنی است که تلویزیون در یک ثانیه 120 تصویر را پردازش و نمایش می دهد. این قابلیت باعث نرمی حرکت تصویر در صحنه های اکشن بازی و جا به جایی منوها می شود. تجربه بازی های اکشن با این فناوری در حالی که جا به جای  و تغییر تصویر در آنها بسیار سریع است، برای بازیکنان بسیار لذت بخش تر خواهد بود. به همین دلیل در بهترین تلویزیون های گیمینگ به طور حتم به دنبال این فناوری باشید.

ALLM یا Auto Low Latency Mode

این قابلیت به پیچیدگی فناوری VRR نیست، اما نقش مهمی را در شروع بازی دارد. در بسیاری از تلویزیون های مدرن، شما قادر هستید که تنظیمات تلویزیون را متناسب با نوع کاربری تغییر دهید تا بهترین نتیجه را بدست بیاورید. برای مثال تنظیمات نور، رنگ و تصویر در زمان تماشای مسابقه فوتبال با زمانی که مشغول تماشای فیلم هستید متفاوت است.

این وضعیت برای گیم و بازی نیز صدق می کند. قابلیت Auto Low Latency Mode در بهترین تلویزیون های گیمینگ، به شما این امکان را میدهد تا با روشن شدن دستگاه کنسول و یا دریافت سیگنال بازی، تلویزیون این تنظیمات را به صورت خودکار فعال کند و بعد از پایان بازی، تنیطمات به صورت خودکار به حالت قبل برگردد. این قابلیت تجربه کاربری تلویزیون را برای همه افراد خانواده با کاربری های متفاوت دلنشین تر می کند.

HDR در بهترین تلویزیون های گیمینگ

طیف گسترده دینامیکی رنگ و نور (High-dynamic-range imaging)، یا HDR قابلیتی است که اکنون به غیر از بهترین تلویزیون های گیمینگ، در تمامی تلویزیون های کیفیت 4K دیده می شود. البته برای پیاده سازی این استاندارد، فناوری های متفاوتی وجود دارد که می تواند در کیفیت نهایی تاثیرگذار باشد.یکی از این فناوری ها فناوری Dolby Vision است که برای پیاده سازی آن، نیاز به سخت افزار قدرتمندی خواهید داشت.

به همین دلیل ممکن است کنسول های بازی قدیمی تر از این فناوری بی بهره باشند. اگرچه توصیه می شود که در هنگام خرید تلویزیون به این فناوری اهمیت دهید. زیرا با خرید کنسول های جدیدتر در آینده، تلویزیون شما می تواند کیفیت بالاتری از تصویر در گیم را به نمایش در بیاورد.

بیشتر بخوانید: علت خاموش روشن شدن تلویزیون ال جی

تاخیر در ورودی(لگ) و پورت HDMI 2.1

در تلویزیون های جدید و به خصوص بهترین تلویزیون های گیمینگ، از پورت HDMI 2.1 استفاده شده است که اگرچه در ظاهر تفاوت چندانی با پورت HDMI 2 ندارد، اما در عملکرد نقش بسیار مهمی در انتخاب تلویزیون خواهد داشت. کنسولهای بازی از طریق کابل HDMI به تلویزیون متصل می شوند. سرعت انتقال اطلاعات در این کابل نقش بسزایی در کیفیت گیم پلی بازی خواهد داشت.

تاخیر کمتر در ورودی (لگ) به معنای حس واقعی تر بازی برای کاربر است. این قابلیت با پورت HDMI 2.1 که در نسل جدید کنسولها مورد استفاده قرار گرفته تکمیل می شود. به طوری که در HDMI 2.1 امکان انتقال تصویر 4K با نرخ بروزرسانی 120 هرتز و 8K با نرخ بروزرسانی 60 هرتز وجود دارد. اما در نسل قبلی تنها قابلیت انتقال تصویر با نرخ بروزرسانی 60 هرتز برای تصویری با کیفیت 4K در اختیار شما خواهد بود.

بهترین تلویزیون های گیمینگ

تلویزیون 4K یا 8K؟

در حال حاضر، حتی در بهترین کنسول های بازی نیز، سخت افزار مورد نیاز برای اجرای بازی در کیفیت Native 8K وجود ندارد و در بهترین حالت تصویر 4K خروجی به 8K تبدیل می شود. اما این وضعیت پایدار نیست و در آینده ای نزدیک باید منتظر ارائه کنسول های برای بازی در کیفیت Native 8K باشیم. اما خرید نسخه های 8K در میان بهترین تلویزیون های گیمینگ، در حال حاضر بسیار پر هزینه است. پس اگر نگران قیمت بالای این تلویزیون ها نیستید، می توانید به سراغ خرید این تلویزیون ها بروید. در این مقاله تمرکز ما بیشتر بر روی تلویزیون های 4K است.

تلویزیون ال جی مدل C1

اگر به دنبال تلویزیونی با پنل OLED در میان بهترین تلویزیون های گیمینگ هستید، مستقیماً به سراغ تلویزیون ال جی مدل C1 بروید. اگرچه مدل جدیدتر پرچمدار ال جی یعنی G1 نیز روانه بازار شده است، اما قیمت بالای آن، باعث شده است تا مدل C1 با ارزش خرید بسیار بالا، بهترین انتخاب در میان تلویزیون های ال جی باشد. البته سری CX و C9 نیز می توانند انتخاب های مناسبی برای شما باشند.

اما چرا مدل C1؟ فناوری های بروز مرتبط با کنسول های بازی، زمان پاسخ گویی بسیار پایین، لگ پایین،پشتیبانی از قابلیت FreeSync و G-Sync در همراهی با VRR، و نرخ بروزرسانی 120 هرتز و کنتراست بالا و پوشش کامل رنگ در پنل OLED، قابلیت هایی است که این تلویزیون را به گزینه ای ایده آل برای کنسول های بازی تبدیل میکند. البته مشکل پیکسل سوختگی تلویزیون های OLED را در کاربری غیر متنوع نیاید فراموش کرد. اما اگر از این تلویزیون برای کاری غیر از بازی یک بازی مشخص استفاده می کنید (مثلا تماشای فیلم)، این مشکل جدی نخواهد بود.

تلویزیون ال جی مدل C1

تلویزیون سامسونگ QN90A

اگر به دنبال خرید تلویزیون 4K با پنل LED هستید تا تجربه بازی بی نظیری را داشته باشید، بهتری به هیچ تردیدی به سراغ تلویزیون سامسونگ QN90A بروید. این تلویزیون به عنوان بهترین انتخاب از برند سامسونگ در لیست بهترین تلویزیون های گیمینگ در اختیار شماست. ویژگی مهم این تلویزیون در مقایسه با پنل OLED این است که شما را از شر ریسک پیکسل سوختگی خلاص می کند. قابلیت های این تلویزیون در اکثر اندازه ها به غیر از تلویزیون 43 اینچی مشابه است.

HDMI 2.1 به شما امکان استفاده از نهایت توانایی کنسول های نسل جدید را می دهد اما متاسفانه شما در این تلویزیون تنها به یک پورت HDMI 2.1 دسترسی دارید. زمان پاسخ دهی کم، و پشتیبانی از قابلیت FreeSync و G-Sync در همراهی با VRR در تولید حس بهتر در بازی کمک فراوانی میکند. قابلیت Mini LED تلویزیون را قادر به تولید رنگ مشکی مطلق میکند، اما در حالت گیمینگ این قابلیت با افت کیفیت مواجه است. اگر به دنبال مدل هایی دیگر این برند هستید که برای گیمینگ مناسب باشند، می توانید به سراغ مدل های Samsung Q70k، Samsung Q60T، Samsung Q80T و یا Samsung TU8500 بروید.

بیشتر بخوانید: تفاوت مانیتور و تلویزیون

تلویزیون سامسونگ QN90A

تلویزیون سونی XR 55A80J

یک ویژگی در برند سونی همیشه ستودنی است. کیفیت ساخت در کنار کیفیت بالای تصویر. تلویزیون های سونی برای تولید دقیق رنگ و نمایش تصویر نزدیک به واقعیت شهرت دارند. تلویزیون با پشتیبانی از انواع استاندارد HDR، قابلیت VRR و ALLM، زمان پاسخ دهی کم، نه تنها گزینه ای مناسب برای بازی محسوب می شود، بلکه در زمان تماشای فیلم با تولید زنگ های بی بدیل می تواند برای رقبای کره ای خود پیشی بگیرد تا به تلویزیونی کامل در لیست بهترین تلویزیون های گیمینگ تبدیل شود.

نکته دیگر روشنایی بیشتر صفحه نمایش این تلویزیون در مقایسه با محصولات برندههای کره ای است. اگر به دنبال خرید مدل های متفاوتی از سونی هستید، می توانید به سراغ X90J، X9500G، X9000H و یا سونی A8H بروید.

تلویزیون هایسنس U6G

ممکن است به دنبال خرید تلویزیون دوم برای کنسول بازی فرزندانتان در اتاق خواب شخصی آنها باشید و قصد صرف هزینه بالایی را برای خرید این تلویزیون دوم نداشته باشید، اما همچنان به دنبال کیفیت بالا و قابلیت های گیمینگ در تلویزیون خود باشید. در این صورت می توانید در لیست بهترین تلویزیون های گیمینگ، به سراغ برند هایسنس بروید که در حال حاضر در بازار ایران در دسترس است. البته با وجود پشتیبانی از VRR و ALLM در همراهی با زمان پاسخگویی کم می تواند بسیاری از نیاز های فرزند گیمر شما را برطرف سازد. اما زاویه دید محدود و نبود پورت HDMI 2.1 از ضعف های این تلویزیون محسوب می شوند.

امتیاز شما به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید