یکی از بهترین ویژگی های تلویزیون های امروزی این است که می توانید آن ها را بر روی دیوار هم نصب کنید و دیگر نیازی به میز نخواهند داشت؛ درواقع قابلیت نصب تلویزیون به دیوار برای کاربرانی که در منزل خود فضای زیادی برای قرار دادن میز تلویزیون ندارند، گزینه ایده آلی است. اگر شما هم با مشکل کمبود فضا برای قرار دادن میز تلویزیون مواجه هستید، می توانید تلویزیون خود را بر روی دیوار نصب کنید اما چگونه؟ ادامه این مطلب را از دست ندهید تا نحوه نصب تلویزیون ال جی بر روی دیوار را به شما آموزش دهیم.
قبل از نصب تلویزیون ال جی به دیوار به این نکات توجه کنید
- قبل از اینکه به سراغ نصب تلویزیون به دیوار بروید لازم است نکاتی را رعایت کنید که اولین و مهم ترین آن ها انتخاب دیوار مناسب در منزل خود برای نصب تلویزیون بر روی آن است. اول از همه باید این مسئله را بررسی کنید که نصب تلویزیون بر روی کدام دیوار بیشتر با دکوراسیون منزل شما همخوانی دارد؛ تا بعدا مجبور نشوید، جای وسایلتان را به خاطر تلویزیون تغییر دهید. از طرفی باید به این مسئله توجه کنید که نور خورشید روی کدام یک از دیوارهای منزل شما منعکس نمی شود و تلویزیون را روی همان دیوار نصب کنید.
- دومین نکته ای که قبل از نصب تلویزیون به دیوار باید به آن توجه کنید این است که حداکثر ارتفاع نصب تلویزیون بر روی دیوار چقدر باید باشد؟ توجه داشته باشید که حداکثر ارتفاع نصب تلویزیون بر روی دیوار تا حد زیادی بستگی به ابعاد تلویزیون و فاصله مبلمان شما تا تلویزیون دارد. برای مثال اگر مبلمان شما 3 متر با تلویزیون فاصله داشته باشند، بهتر است حداکثر ارتفاع نصب تلویزیون بر روی دیوار بیشتر از 105 سانتی متر نباشد.
برای خرید میز تلویزیون می توانید این مطلب را بخوانید.
مراحل نصب تلویزیون به دیوار
1. براکت مناسب برای نصب تلویزیون بر روی دیوار را انتخاب کنید
بعد از اینکه دیوار مناسب برای نصب تلویزیون را انتخاب کردید و حداکثر ارتفاع نصب تلویزیون را نیز مشخص کردید، نوبت به مرحله اصلی نصب تلویزیون به دیوار می رسد که انتخاب براکت مناسب است؛ درواقع شما برای نصب تلویزیون بر روی دیوار به براکت نیاز دارید؛ به گونه ای که پشت تلویزیون به براکت پیچ شده و براکت نیز در دیوار پیچ می شود. برای نصب تلویزیون های ال جی بر روی دیوار دو نوع براکت وجود دارد که یکی از آن ها براکتی است که در تصویر زیر مشاهده می کنید.
البته این براکت برای تلویزیون های کوچک است که دارای چند بازو و مفصل است و به شما اجازه می دهد تلویزیون را در هر جهتی که دوست دارید، بچرخانید. اما نوع دوم، براکتی است که در تصویر زیر مشاهده می کنید. این مدل براکت برای تلویزیون های بزرگ است که به شما اجازه نمی دهد تلویزیون را در جهت های مختلف بچرخانید؛ تنها به شما این امکان را می دهد که تلویزیون را به سمت بالا یا پایین تکان داده و شیب قرارگیری آن را تنظیم کنید.
2. محل دقیق نصب تلویزیون بر روی دیوار را علامت گذاری کنید
بعد از اینکه براکت دیواری مناسب برای نصب تلویزیون به دیوار را خریداری کردید باید نقطه دقیق نصب تلویزیون بر روی دیوار را علامت گذاری کنید. در این مرحله باید مطمئن شوید آن نقطه ای از دیوار را که برای نصب تلویزیون انتخاب کرده اید محل عبور سیم های برق نباشد؛ چراکه در این صورت سیم کشی برق ساختمان با مشکل مواجه خواهد شد. برای این کار می توانید از یک دستگاه فلزیاب استفاده کنید. بعد اینکه محل مورد نظرتان را انتخاب کردید باید براکت را روی دیوار قرار دهید و با مداد سوراخ هایی که نیاز به پیچ کردن دارند را علامت گذاری کنید.
3. نقاط علامت گذاری شده را با دریل سوراخ کنید
بعد از مشخص کردن نقاط نصب براکت روی دیوار باید آن نقاط را با دریل سوراخ کنید. سپس براکت را در سوراخ های ایجاد کرده بر روی دیوار پیچ کنید و کاملا از سفت بودن براکت نصب شده بر روی دیوار اطمینان حاصل کنید.
4. تلویزیون را بر روی براکت نصب شده پیچ کنید
حالا که موفق شدید براکت را بر روی دیوار پیچ کنید باید تلویزیون را بر روی براکت نصب شده روی دیوار پیچ کنید اما چگونه؟ پشت تلویزیون ال جی چهار سوراخ که یک مربع یا مستطیل را تشکیل داده اند قرار دارد که شما باید چهار سوراخ پشت تلویزیون خود را به براکت پیچ کنید.
5. پنهان سازی کابل های تلویزیون
حالا که موفق به نصب تلویزیون به دیوار شدید، وقت آن رسیده است که کابل های تلویزیون ال جی را پنهان کنید تا از تلویزیون آویزان نباشند و ظاهر زشتی به منزل شما ندهند. بهترین گزینه برای این کار خریداری کیت های مخصوص است.
این کیت ها چنین امکانی را برای شما فراهم می کنند که تلویزیون را به جایی که پریز برق قرار دارد وصل کنید و بقیه کابل ها را در نزدیکی پایه قرار دهید و سپس کابل ها را به دستگاه های مربوطه وصل کنید. از آن جایی که برای انجام این کار باید کمی مهارت در سیم کشی داشته باشید، بهتر است این کار را به یک تکنسین برق بسپارید.